Servicii calculatoare Tulcea

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
stiri noutati Tulcea

REFIX IT ELECTRONICS - o companie specializata in furnizarea de servicii integrate catre persoane fizice si companii. Avem capital 100% autohton si un portofoliu de nenumarati clienti din diferite ramuri de activitate. Prestam servicii de Depanare tv audio video si dvd inca din anul 1994 , iar pe partea de service IT ne-am lansat pe piata incepand cu anul 2001 oferind solutii integrate pentru piata locala totodata oferind si servicii de Web design.
Pe scurt: Servicii calculatoare Tulcea 20 Mai 2013

In tot acest timp, am dovedit eficienta solutiilor furnizate si competenta echipei noastre, in cadrul parteneriatelor cu clientii. Consideram ca fiecare client este unic si de aceea nu suntem adeptii unor oferte standardizate si rigide. Analizam cu atentie nevoile si obiectivele fiecarui client si oferim solutii eficiente si sigure. Firma service IT Tulcea - Servicii IT,SEO, webdesign,promovare web - Service laptop,calculatoare,TV,audio,video-Tulcea

REFIX IT ELECTRONICS - de la conceperea unei configuratii viabile in raport cu nevoile dumneavoastra concrete, pana la achizitia echipamentelor si instalarea acestora, firma noastra va va insoti pas cu pas de-a lungul intregului proces.

Totodata, pentru intretinerea si administrarea intregii infrastructuri a societatii dumneavoastra a uneia dintre aplicatiile software pe care le folositi, specialistii nostri IT va pot oferi Asistentã Tehnica Hardware & Software atat prin interventii directe, la sediul firmei dumneavoastra, cat si prin conectare de la distanta sau telefonic. Problemele cu care va intalniti la tot pasul vor putea fi rezolvate cu maxim de eficienta, salvandu-va astfel timp pretios. Veti putea in acest fel sa va concentrati asupra obiectului principal de activitate al companiei dumneavoastra.

CONTACT REFIX IT ELECTRONICS SRL TULCEA
Str. Tunsului nr. 16 A, Loc. Tulcea, Jud. Tulcea
Tel fix: 0240 513060
Tel mobil: 0748 911 554
email: contact@tulceacomputers.ro; tehnic@tulceacomputers.ro
mycloset.ro
mycloset.ro