Husa elastica pentru saltea japoneza Lycra. Tulcea

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
Producator:   Tertio
Comerciant:   3 Suisses
Data actualizarii:   24 Noiembrie 2017
Pret produs:
259.00 Lei
Detalii despre Husa elastica pentru saltea japoneza Lycra gasiti pe magazinul online www.3suisses.ro. Pretul de 259.00 Lei lei sau disponibilitatea ofertei la ultima actualizare facuta in data de 24 Noiembrie 2017 poate fi diferit(a) pe site-ul comerciantului.

Descriere Husa elastica pentru saltea japoneza Lycra

DESCRIERE - Concepute pentru fotolii si canapele cu brate. COMPOZITIE - Din 100% bumbac tesatura bachette. - Tratata impotriva petelor. FINISAJ - Pliuri pentru confort si fundite la spate. - Pliuri adanci in fata. SFATURI DE INTRETINERE - Spalare la 40. - Pastrare excelenta a culorilor la spalare. DIMENSIUNI - Pentru fotoliu cu dimensiuni sezut cuprinse intre 45 si 60 cm. - Pentru canapea cu 3 locuri cu dimensiuni sezut cuprinse intre 130 si 160 cm.
Pretul si conditiile de transport ale 3 Suisses
Comenzile se livreaza prin Curier, in regim de colet cu plata ramburs.

Taxa de livrare este de: 15 lei pentru colet livrat in Bucuresti si 19 lei pentru colet livrat in alte localitati din Romania.
Livrarea produselor comandate pe www.3suisses.ro

Livrarea comenzilor se realizeaza in termen de aproximativ 1 luna. Timpul de livrare este variabil in functie de disponibilitatea articolelor.

Pe site-ul comerciantului sunt prezentate si articole cu livrare in 7 zile; acestea sunt uşor de identificat, fiind simbolizate cu cifra 7 si cu mentiunea Livrare Rapida.

Despre magazinul online 3 Suisses

3 Suisses propune atat prin catalogul sau, prin cataloagele specializate, cat si prin site, tendinte actuale in moda pentru femei, barbati, copii si produse pentru casa si pentru petrecerea timpului liber.

3 Suisses creeaza si selecteaza atent colectiile pentru a raspunde cerintelor si gusturilor femeii, pentru ea insasi, pentru familia ei sau pentru casa. In fiecare sezon, marii creatori precum Kenzo Takada, Chantal Thomass sunt alaturi de 3 Suisses prin creatii vestimentare si accesorii pentru casa.

Va recomandam si alte oferte din categoria textilelor pentru pat sau canapea
In portalul Tulcea sunt prezente 62 oferte din care puteti alege textilele asortate pentru paturile si canapelele dvs.. Click aici pentru a vedea toate produsele.

Paturile si canapelele au nevoie si ele de haine noi. De unde le procuram?
Pentru alegerea celor mai potrivite decoratiuni textile pentru canapele si paturi va recomandam 4 magazine online. Gasiti mai jos detalii privind oferat magazinelor, preturile practicate, costurile de transport si timpul de livrare.
Mergi la inceputul articolului:
Husa elastica pentru saltea japoneza Lycra .
AsternuturiSiProsoape.ro
AsternuturiSiProsoape.ro
sensodays.ro
SomProduct
SomProduct