Clinica stomatologica AGEROM DENT, Tulcea

Vezi site-ul din:
Site Map  | Newsletter  | Publicitate  | Cookies  | Concurs  | Contact  Contul meu
stiri noutati Tulcea

La Agerom Dent, va asiguram ca dintii dumneavoastra vor primii ingrijirea pe care o meritati, iar ZAMBETUL dumneavoastra este confirmarea calitatii serviciilor noastre.

Pentru ca, pe langa dotarea la standarde europene, ne mandrim cu o echipa tanara, entuziasta, pregatita oricand pentru orice provocare. Suntem alaturi de dumneavoastra si intelegem ca de multe ori sunteti in dificultatea de a va pastra dantura in parametrii estetici si medicali optimi.


Pe scurt: Clinica stomatologica AGEROM DENT, Tulcea 20 Mai 2013

AGEROM DENT este singura clinica de stomatologie din TULCEA unde puteti beneficia de ABONAMENTE DENTARE pentru toata familia, la niste preturi exceptionale.
La clinica noastra, tratamentele dentare si interventiile chirurgicale orale si maxilo-faciale sunt realizate de medici dentisti formati in marele Centru Universitar de la IASI.
Medicii nostri ofera servicii de garda on-call pentru urgentele dentare ale abonatilor nostrii.
Aici beneficiati de cea mai flexibila modalitate de programare si plan de tratament, pentru ca intelegem valoarea timpului dumneavoastra.

La Agerom Dent, va asiguram ca dintii dumneavoastra vor primii ingrijirea pe care o meritati, iar ZAMBETUL dumneavoastra este confirmarea calitatii serviciilor noastre.

De ce noi? Pentru ca, pe langa dotarea la standarde europene, ne mandrim cu o echipa tanara, entuziasta, pregatita oricand pentru orice provocare. Suntem alaturi de dumneavoastra si intelegem ca de multe ori sunteti in dificultatea de a va pastra dantura in parametrii estetici si medicali optimi.

Contact:
Adresa: Tulcea, Str. Frasinului,
nr. 4, bl.4, sc.D, ap.4, Cartier E3
Telefon: 0240-532708
mycloset.ro
mycloset.ro